elke dag een shift naar gemak

Makkelijk
Leven Koffiecorner

De meeste mensen maken niet één grote shift maar heel veel kleinere, die zorgen voor een toenemend gevoel van gemak, ontspanning, tevredenheid, gelukrust, liefde, moed, blijheid, vertrouwen en (fysiek) welzijn. 

Lidmaatschap van de KoffieCorner maakt die shifts bijna onontkoombaar!

Moeiteloos leven? Niets te doen, wél iets te zien!

Wie kennis maakt met de 3 principes heeft vaak de vraag: “En wat moet ik dan anders doen om ervoor te zorgen dat ik me beter voel?”. Het antwoord is simpel en soms frustrerend: Niets. Geen werk. Je staat open voor iets nieuws en kijkt met ons mee. Het wonderbaarlijke van inzien hoe de menselijke ervaring nu écht tot stand komt: dat gebeurt vanzelf en inzicht zorgt voor moeiteloze verandering in zowel gevoel als gedrag. Natuurlijk blijf je dingen doen – sterker nog, veel mensen merken dat ze méér voor elkaar krijgen en meer zin hebben in activiteit dan voor hun shift(s). Maar door het verdwijnen van een dikke denklaag kost het ondernemen van actie veel minder energie.

Meer zien (zodat er meer gemak ontstaat) vraagt wat wij graag noemen: “DE ANDERE KANT OP KIJKEN”. Niet kijken naar jezelf of wat je allemaal waarneemt, maar kijken naar hoe die beleving écht tot stand komt: meer en meer gaan herkennen hoe de 3 principes ervoor zorgen dat er een ervaring is.

Shift(je)s ontstaan wat ons betreft door steeds opnieuw vanuit verschillende invalshoeken te kijken naar de werking van de 3 principes. Op een ontspannen en luchthartige manier. Niet vanuit streven maar met nieuwsgierigheid. Dát is wat we doen in de KoffieCorner!

“Ik merk dat ik sinds de 3P’s minder nadenk over keuzes. Ik zie wel wat ik doe.”

Margreet Teelken

Huisarts

“Ik geniet zeer van jullie en mijn leven is makkelijker en leuker geworden door jullie en 3P, waarvoor veel dank!”

Tineke v.d. Vugt

“Wat fijn dat je niets extra’s hoeft te doen of bereiken, enkel te zien!”

Bionda Bosma

De KoffieCorner maakt ‘de andere kant op kijken’ makkelijk!

Met de Makkelijk Leven KoffieCorner bieden we je een plek waar je als het ware elke dag even binnen kunt wippen. Alsof je een boodschapje doet in ons Slagerdochters winkeltje en bij de koffiemachine een gezellig kletspraatje houdt of meeluistert naar de gesprekken die er plaatsvinden. Waarmee je ongemerkt en ontspannen elke keer weer even die ‘andere kant’ op kijkt waar het gemak vanzelf ontstaat.

Wij hebben de Makkelijk Leven KoffieCorner opgezet om je dit te kunnen bieden:

dagelijks een shift(je) naar gemak

Vrijwel elke dag plaatsen we nieuwe content in de app. Elke dag is er dus ook een kans om een shift(je), hoe groot of klein ook, te maken. Dat maakt het leven een stuk makkelijker en leuker. Speciaal voor de KoffieCorner schrijven De Slagersdochters inspirerende  blogartikelen die nergens anders te vinden zijn. Als extra hapje voor tussendoor ;-). Je doet nieuwe inzichten op ziet steeds beter waar je je eigen geluk in de weg zit – of juist niet!  

community met gelijkgestemden

Zodra je ‘in de richting van de Three Principles kijkt’, merk je dat veel mensen in je omgeving dat niet doen. En het kan verdiepend – of gewoonweg lekker – zijn om meer contact te hebben met andere 3P-geïnteresseerden. Zodat je meer gaat zien en meer effect merkt van je inzichten. In de Makkelijk Leven KoffieCorner spar en praat je niet alleen met De Slagersdochters, maar ook met andere communityleden, als je wil.

in gesprek met linda & angela

Je vindt het inspirerend om naar De Slagersdochters te luisteren of te kijken en je wilt meer weten over die 3 principes waar ze over praten. Meer effect hebben van wat je van hen leert. Hoe cool is het dan om live met Linda & Angela in gesprek te gaan over de 3 principes in zijn algemeenheid en jouw vragen in het bijzonder? Daarom spreken we elkaar binnen de KoffieCorner twee keer per  maand via de online groepsbijeenkomsten.

Exclusieve verdiepende content

Op basis van onze podcasts, video’s, blogs of trainingen heb je gemerkt dat het ‘iets’ voor je doet, inzicht in die 3 Principles. Het lijkt je heerlijk om meer inspiratie in deze richting op te doen. Over specifieke onderwerpen, diepgaander dan in de gratis materialen van De Slagersdochters van Shift Academy.

Inzicht & inspiratie in je binnenzak

Alle leden van de Makkelijk Leven KoffieCornerkunnen met elkaar van gedachten wisselen, contacten leggen en elkaar inspireren via de app (die ook als webversie via je computer beschikbaar is). Hier vind je ook alle materialen. Zo heb je  het inzicht & de inspiratie altijd binnen handbereik.

Door te blijven lezen en in gesprek te gaan over de 3P’s, bijvoorbeeld in de Slagersdochters Koffiecorner, blijft het meer leven en houd ik het inzicht meer vast, zo voelt het. Als ik merk dat ik het even kwijt ben, duik ik gewoon in een lezing, blog of podcast en vaak zie ik het dan weer: “oh ja, zo zat het, ik moest er gewoon even aan herinnerd worden

Kristel Zijlstra

Verdieping naar écht gemak

Waar je met onze gratis blogs, video’s en podcasts als het ware even in de etalage van onze winkel kijkt, kom je met de KoffieCorner echt de winkel ín. Een winkeltje vol met verdiepende waren die je nergens anders aantreft. En minstens zo aantrekkelijk: waar je het niet alleen hoeft uit te zoeken. Wij en de andere KoffieCorner-leden zijn er om met je te kletsen, je vragen te beantwoorden, verder te mijmeren over dingen die je nog niet ziet en de diepte in te duiken waar het échte gemak te vinden is.

En hou je niet van online kletsen? Geen probleem! Je kunt ook anoniem meekijken en -luisteren en je vragen rechtstreeks aan ons stellen.

Alles in één handige, overzichtelijke app!

(Of de exclusieve-leden website als je niet van Apps op je smartphone houdt)

blogs

video's

uur exclusieve video content

Video Master-Classes

leden

bijna dagelijks nieuwe content!

Met de KoffieCorner App heb je als het ware De Slagersdochters in je achterzak en is er iets te smullen wanneer jij daar zin in hebt. 

exclusieve maand-aanbieding

Elke maand een online Masterclass waarin De Slagersdochters een thema voor je uitdiepen.  Uiteraard kiezen we voor thema’s die leven binnen de community. Je doet nieuwe inzichten op en leert steeds beter zien waar je je eigen geluk in de weg zit – of juist niet!  Je kunt deze MasterClass online bekijken als video of online  beluisteren als MP3. 

Hakbloksessies

Tweemaal per maand een online bijeenkomst via Zoom waarin de Slagersdochters hun winkel openen voor een luchtig en (open)hartig gesprek met jou en de andere leden. Al je vragen en bestellingen mogen op het hakblok om liefdevol gefileerd te worden. Liever alleen een uurtje rondsnuffelen? Dat mag ook. Ontmoet andere klanten en ga na een uurtje kletsen en/of luisteren met een onsje geluk weer lichter de deur uit. 

de koelkast

Alle opnames van alle online bijeenkomsten bewaren we voor je in de koelkast. Zodat je, als je er niet live bij kunt of wilt zijn, de gesprekken altijd achteraf kunt bekijken. Of opnieuw, als het een onderwerp is dat je extra raakt. Hierdoor is er in de loop der jaren een fantastische bibliotheek ontstaan van gesprekken over een scala aan onderwerpen. 

(exclusieve) video's

Alleen in de KoffieCorner App kun je de Shiftvideo’s vinden die Linda maakt. Het zijn korte animatiefilmpjes met steeds een andere metafoor die inzicht geeft in de werking van de 3 principes. Naast de exclusieve Shift-animaties vind je hier ook al onze wekelijkse korte video’s zodat je niet op YouTube hoeft te zoeken.  

radioshows (beeldversie)

Uiteraard vind je ook de Slagersdochters Radioshow ‘Geluk in de Aanbieding’ in de app. Exclusief voor de leden van de KoffieCorner bieden we je daar niet alleen de podcast-versie maar kun je kijken mét beeld. Omdat een beeld soms meer zegt dan duizend woorden ;-). 

(exclusieve) daghappen

Speciaal voor de Makkelijk Leven KoffieCorner schrijft Angela elke week een inspirerend blogartikel met een persoonlijk tintje, dat nergens anders te vinden is. Daarnaast verschijnen ook de ‘gewone’ blogs in de App, zodat je nooit hoeft te zoeken naar onze meest verse waar!

Plus:

Zo werkt het lidmaatschap

Je kunt lid worden via een maandabonnement. Je gaat het abonnement voor onbepaalde tijd aan maar bent elke maand vrij om op te zeggen.

Wanneer je lid wordt, betaal je de eerste termijn met Ideal (of Mr. Cash als je in België woont). In alle volgende maanden wordt je maandbijdrage via automatische incasso geïnd. Je eerste betaling wordt volautomatisch verwerkt waardoor je binnen een paar minuten toegang hebt tot de Makkelijk Leven KoffieCorner en de bijbehorende App! 

start je abonnement

 

€19,95 / maand

Wat inzicht heeft veranderd

“Inzicht heeft gezorgd voor meer blijheid, rust, tevredenheid, verbinding, liefde, veel minder piekeren, meer gemak, geen schuldgevoel meer, makkelijk stoppen met ogenschijnlijk noodzakelijke gewoonten, lol, leven in het moment”

Antoine Rijnders

“Praten over wat eigenlijk niet in woorden te vatten is. Daarbij helemaal oké zijn, de universele liefde, de energie die altijd aanwezig is. Wat een vrijheid en lichtheid geeft dat!”

Marjolein van Velsen

Kinderfysiotherapeut

Heerlijk om steeds vaker te ervaren dat het  meer ontspannen kan en dat enkel door te zien hoe de 3 principes werken. 

Debby Willemse-Stokkel

“Ik kan makkelijker gevoelens en gedachten er laten zijn zonder iets te willen fixen. En ik kan ook wat makkelijker oude verhalen over wat ik in het verleden heb meegemaakt doorzien voor wat ze zijn: een verhaal dat eigenlijk geen relatie heeft met het huidige moment”.

Willem Verhagen

“Veel geleerd, het heeft mijn leven veranderd.”
Hanneke V.

Jullie noemen de Drie Principes moeiteloos, en eigenlijk is dat best een goede omschrijving van hoe mijn leven meer geworden is: moeitelozer. Er is minder onherkend denken. De realisatie dat dat is wat gaande is: “Ah, ik voel mijn denken”, is vaak genoeg, zeker in combinatie met “ik hoef er helemaal niks mee, dit is gewoon hoe het werkt”.

Marieke Zandkuijl

“Het in contact komen en zijn met de 3P’s via boeken, internet en alweer een tijdje de community in de Makkelijk leven KoffieCorner verandert mijn leven. Met steeds weer stukjes inzicht vinden verschuivingen plaats, waardoor mijn leven makkelijker en ikzelf gelukkiger en meer ontspannen, helderder, moediger ben geworden. Wat mij helpt bij het genieten van mijn relaties (zelfs met de tandarts), in het omgaan met het overlijden van mijn broer, de dementie van mijn moeder. Kortom, in het ervaren van de natuur, het leven”.

Elly Burgering

“Mijn verdiepte inzicht heeft er voor gezorgd dat mijn leven beter is. Ik ben tevredener, gelukkiger, rustiger, liefdevoller, moediger, blijer en vol vertrouwen.”

Marten Panman

De zienswijze heeft me geraakt. Het is makkelijker geworden.

Rob den Haan

Heb veel meer (innerlijke) rust gekregen. Mijn basis was angst en dat is weg. Daarnaast ben ik minder snel in de stress en maak ik mij niet meer druk om van alles en nog wat. Lekker makkelijk leven zeg maar. 

Bernita

“Meer inzicht geeft meer ontspanning, minder gedoe om niets, meer leven!”

Anja Fleuren

“Ik merk dat ik luchtiger tegen het leven aankijk en sneller stop met mijn ‘gedachtentreintjes’ waardoor ik meer in het nu lijk te zijn. Ik ben minder geïnteresseerd in alle kennis die ik op wil doen, maar kijk en luister wel naar jullie om de 3 principes levend te houden. Verder onderzoek daarvan vind ik leuk om te doen”.

Wilbert Houweling

Dat diepere inzicht heeft ervoor gezorgd dat ik relaxter in het leven sta. Het maakt dat ik dingen meer zie voor wat ze zijn, zonder een mening of oordeel. Ik ervaar het als een gevoel van vertrouwen dat het goed is – wat ‘het’ dan ook is. 

Michael Meesters

Contact

De Slagersdochters van Shift Academy

Nieuwegracht 4-04
3763 LB Soest
035-588.51.49
welkom@slagersdochters.nl | welkom@shiftacademy.nl