Slagersdochters On Stage

Theatershow 9 december 2018 - 14.00 uur Bestel hier tickets

Slagersdochters on Stage

Theatershow 9 december 2018 - 14.00 uur Bestel hier je kaartjes

Tweede Theatershow

sos! meer geluk in de aanbieding!

De Slagerdochters komen keihard terug met een tweede voorstelling. Omdat ze regelrecht afkoersen op een half miljoen downloads van hun podcast. Omdat ze er zin in hebben jou live te ontmoeten vanachter hun toonbank op het toneel. Omdat ze ook jouw leven en problemen met liefde willen fileren tot er alleen maar geluk overblijft.

Spirituele stand-up comedy. Omdat het altijd makkelijker kan en mag!

Wanneer: 9 december 2018, 14.00 uur

Waar: Theater Idea, Willaertstraat 49, 3766 CP Soest

Prijs: € 15,- per kaartje

Kaarten bestellen via de website van het theater – zie de button hieronder.

radioshows

downloads per maand

beschikbare kaarten

brok genieten

Complimenten voor De Slagersdochters

“Ik luister elke week met heel veel plezier naar jullie. Het is heel erg leerzaam en plezierig.” Lidia

“Ik luister al een tijdje via de Podcast jullie radio-uitzending. Heel inspirerend en verhelderend! Fijn dat jullie dit doen :-).” Ilse Ruijters

“Een echte aanrader (5 sterren).” Tineke van W.

“Heerlijke nuchtere inkijk in de gedachtenwereld. Ik heb er zeker wat aan en luister regelmatig, ook de ‘oude’ uitzendingen.”

“Wil jullie bedanken. Gedurende de crisis met mijn man heb ik urenlang ‘s nachts naar jullie podcast geluisterd. Ik werd er kalm en hoopvol van .”

“Luister er vaak naar en geef het bestaan van deze podcast door. Zeer leerzaam!”

“Complimenten voor jullie radioshow, ik vind het erg leuk om jullie inzichten te horen. Het helpt me ook iedere keer weer de juiste relativering in te steken en niet zo serieus naar mijn gedachten te luisteren.”

“Door mijn lieve vrouw ben ik aanraking gekomen met de 3 Principles. Zoekend naar meer ‘meer meer’ kwamen we op jullie podcasts en jawel: we zijn aan het ‘bingen’! Heer-lijk. Puur genieten. Erg bedankt daarvoor.”

“Leuk, creatief en vernieuwend! Scherp met mooie humor.”

“Deze podcast is een mooie aanvulling op het Engelse aanbod op het gebied van de Three Principles. Ik vind het erg fijn om de concepten (en het praktische geouwehoer want zweverig is het geenszins) in mijn eigen taal te horen, dat verdiept mijn inzicht weer verder. Iedereen die echt minder drama in zijn leven wil – en bereid is zijn eigen gedachten daarvoor wat minder serieus te nemen – raad ik deze podcast aan.”

Wie zijn De Slagersdochters?

LINDA SPAANBROEK

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P practitioner.

angela mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P practitioner. 

Radio-archief

Alle voorgaande afleveringen van de Radioshow  ‘Geluk in de Aanbieding!’ zijn gratis voor je beschikbaar als podcast of MP3.