29 augustus 2021 om 14.00 uur

Slagersdochters Theatershow
Bestel je ticketLees meer

De Slagersdochters terug in het theater met

De million more downloads show!

De Slagerdochters zijn terug in het theater!  Omdat ze vergeten waren een mijlpaal te vieren en daardoor inmiddels een miljoen downloads verder zijn van hun podcast ‘De Slagersdochters Radioshow – Geluk in de Aanbieding’ dan bij de vorige theatershow. Omdat de NTR de show graag wil opnemen voor het programma ‘Iedereen Verlicht’. Om te vieren dat er een Slagersdochters’ App het levenslicht zag. Omdat ze er zin in hebben jou live te ontmoeten vanachter hun toonbank op het toneel. Omdat ze ook jouw leven en problemen met liefde willen fileren tot er alleen maar geluk overblijft.

Spirituele stand-up comedy. Omdat het altijd makkelijker kan en mag!

radioshows

downloads

beschikbare kaarten

brok genieten

29 augustus 2021

14.00 uur


 in Artishock te Soest

Prijs: € 15,- per kaartje

nog 25 14 10 7 2 tickets beschikbaar
UITVERKOCHT

ATTENTIE! We boeken de zaal slechts half vol. Ook worden er opnames gemaakt voor NTR, waardoor de kans bestaat dat je in beeld komt op tv.

theatershow slagersdochters

Complimenten voor De Slagersdochters

“Ik luister elke week met heel veel plezier naar jullie. Het is heel erg leerzaam en plezierig.”

Lidia

“Ik luister al een tijdje via de Podcast jullie radio-uitzending. Heel inspirerend en verhelderend! Fijn dat jullie dit doen :-).”

Ilse Ruijters

“Luister er vaak naar en geef het bestaan van deze podcast door. Zeer leerzaam!”

“Een echte aanrader (5 sterren).”

Tineke van W.

“Heerlijke nuchtere inkijk in de gedachtenwereld. Ik heb er zeker wat aan en luister regelmatig, ook de ‘oude’ uitzendingen.”

“Wil jullie bedanken. Gedurende de crisis met mijn man heb ik urenlang ’s nachts naar jullie podcast geluisterd. Ik werd er kalm en hoopvol van .”

“Complimenten voor jullie radioshow, ik vind het erg leuk om jullie inzichten te horen. Het helpt me ook iedere keer weer de juiste relativering in te steken en niet zo serieus naar mijn gedachten te luisteren.”

“Door mijn lieve vrouw ben ik aanraking gekomen met de 3 Principles. Zoekend naar meer ‘meer meer’ kwamen we op jullie podcasts en jawel: we zijn aan het ‘bingen’! Heer-lijk. Puur genieten. Erg bedankt daarvoor.”

“Leuk, creatief en vernieuwend! Scherp met mooie humor.”

“Deze podcast is een mooie aanvulling op het Engelse aanbod op het gebied van de Three Principles. Ik vind het erg fijn om de concepten (en het praktische geouwehoer want zweverig is het geenszins) in mijn eigen taal te horen, dat verdiept mijn inzicht weer verder. Iedereen die echt minder drama in zijn leven wil – en bereid is zijn eigen gedachten daarvoor wat minder serieus te nemen – raad ik deze podcast aan.”

Wie zijn De Slagersdochters?

LINDA SPAANBROEK

Vloog ooit in een stewardessenpakje de wereld over. Studeerde af als bedrijfseconoom, onderwijskundige en orthopedagoog. Werd per ongeluk marketing expert en vervolgens met opzet succesvol ondernemer en coach. Is een eigenwijze ouder met tegendraadse ideeën over onderwijs. Ontdekte tot haar grote ontspanning de sleutels tot meer moeiteloosheid. Is ervaren 3P facilitator. Was een jaar lang bestuurslid van de 3 Principles Global Community  maar constateerde dat ze besturen minder leuk vindt dan rechtstreeks mensen helpen hun leven makkelijker te maken. 

angela mastwijk

Maakte al jong carrière in de derivatenhandel. Is beëdigd vertaler. Gaf bijles en schreef columns voor de krant. Liet jaren geleden noodgedwongen al haar opvoeddogma’s varen en zwerft nu rond als schrijver en facilitator. Vond toevallig de fundamenten voor meer vertrouwen in het leven en zichzelf. Is ervaren 3P facilitator. Voelde nut & noodzaak van een Nederlandstalige 3 Principles Facilitator Opleiding (die in 2018 startte) waardoor de olievlek van meer gemak zich met steeds grotere snelheid door Nederland & Vlaanderen verspreidt.